fbpx

No products in the cart.

No products in the cart.

Ons verhaal

Herken je dit?

Je sluit de deur achter je laatste gast. Alles zindert nog na van het gelach en gekeuvel. Jij gloeit nog na van plezier. Wat is er leuker dan een huis vol vrienden? Diepgaande gesprekken bij een goed glas wijn en verrukte reacties bij al het lekkers dat jij op tafel zet. De smaken waren subliem, de sfeer was ongedwongen.

Iedereen heeft genoten. Met een voldane zucht schop je je schoenen uit. Je nestelt je op de bank met het laatste stukje tiramisu en denkt: “Dit zouden we vaker moeten doen.”

Eenvoudig samen genieten

Eten brengt mensen samen. Even op de pauzeknop duwen en mooie momenten beleven. Dat is gelukkig zijn. En toch doen we het niet vaak genoeg. Een maaltijd regelen voor een middelgrote groep kan nu eenmaal stresserend zijn. Het is intimiderend om voor dertig mensen te koken. Het is onpraktisch om met z’n allen op restaurant te gaan. En een externe kok met zijn hele bediening in huis halen voor een informeel feestje voelt wat overdreven. Je wil eigenlijk gewoon thuis samen lekker eten en drinken. Laagdrempelig, maar zonder in te boeten aan kwaliteit. Culinaire verwennerij, maar dan in groep. Dat moet toch eenvoudiger kunnen?
Dat vinden wij ook.

Van onze webshop naar jouw keuken

Eten brengt mensen samen.

‘Welke culinaire verwennerijen kun je moeiteloos thuis serveren?’
Met die vraag in ons achterhoofd doken wij de keuken in. Het resultaat? Een online gastronomisch keuzemenu. Elk item in onze webshop is speciaal ontworpen om zonder gedoe op tafel te kunnen zetten in het comfort van je eigen huis. Zo brengen we de sfeer van een zwoele zomeravond of een warm winterbuffet recht naar jouw keuken. Dat is relaxter dan op restaurant gaan, makkelijker dan zelf koken, toegankelijker dan traditionele catering en verrassender dan take away. Elk gerecht is vol van smaak en eenvoudig te serveren.

Zo blijft er meer tijd over voor wat echt telt: herinneringen maken met mensen die je graag ziet.

Bestel nu

Zalig genieten met vrienden.

- C r e a t i o n s a t h o m e - b y S i l v e r s p o o n
C

Bijzonder gelukkig van de dienstverlening en van de kwaliteit van de catering. Healthy, zeer mooi gepresenteerd, very tasty.

Simon Cambier Van DDMC over Silverspoon
Online bestellen

Bekijk ons uitgebreid aanbod.

Thuis geleverd

Thuis geleverd of af te halen bij een pick-up point.

Al vanaf 2 personen

Corona proof genieten met een klein gezelschap.

Snel op tafel

Ready to serve of eenvoudig te bereiden.

Luxe catering aan huis.

Met het gemak van een afhaalmaaltijd.

Avondje culinair genieten? Romantisch drie-gangenmenu met 2 of een tafel vol lekkers voor het hele gezin? De keuze is aan jou. Onze formule is al beschikbaar vanaf 2 personen.

Met ‘Creations at home’ brengen we luxe catering met het gemak van een afhaalmaaltijd. Dit betekent dat de focus volledig kan gaan naar elkaar, want wij garanderen dat er lekkers op tafel komt. Er is de keuze tussen verschillende ready to eat apero’s, gemakkelijk te bereiden menu’s met pure en heerlijke winterse gerechten, en een bijzonder feestelijk menu in samenwerking met gastchef Roger Souvereyns.
Kijk rustig rond in de webshop. Pick and choose, mix and match en voeg jouw selectie toe aan je winkelmandje. Jij kiest het, wij leveren het. Zo simpel kan het zijn.

Geen gedoe

Wij houden niet van gedoe. Ingewikkelde prijsberekeningen? Dagen wachten op een offerte? Niet bij ons. Onze webshop is zo gemaakt dat jij op je gemak rondkijkt, aanklikt wat je aanspreekt, en in één oogopslag de prijs ziet. Heb je nog marge? Dan kun je nog wat toevoegen.

Lopen de kosten te snel op? Dan schrap je een item of pas je de aantallen aan vooraleer je op “bestellen” klikt. Wat je ook doet, je komt nooit voor verrassingen te staan. En het eten? Dat is authentiek en eenvoudig. Geen bouwpakket waar jij nog uren werk aan hebt, maar comfortabel, eerlijk en puur.

Jij bent ook een gast

Ook jij bent een gast op dit feest. Dus we willen jou zo weinig mogelijk laten werken. De gerechten worden geleverd in een stijlvolle box. Het enige wat jij hoeft te doen is het eten opdienen en mee aanschuiven.

Als je dat wil, leveren we nog leuke extraatjes. Had je graag aangepaste wijnen bij de maaltijd? Mooi aardewerk om alles in te presenteren? IJsblokjes om de drank koud te zetten? Het is allemaal slechts één muisklik verwijderd.

X

Beste klanten,

Bedankt voor het bezoeken van onze website.
Jammer genoeg moeten wij u mededelen dat we een tijdelijke stop hebben ingevoerd op onze bestellingen.
Wij hopen zo snel mogelijk weer op te kunnen starten om u de Silverspoon experience weer bij u thuis te kunnen bezorgen.
Wilt u als eerste op de hoogte gebracht worden van de heropstart? Schrijf u dan zeker in voor onze nieuwsbrief!

Alvast bedankt voor uw interesse en hopelijk tot snel!

Team
SILVERSPOON EXCLUSIVE CATERING & EVENTS.